Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

NYÅRSFIRANDE I SANYA

            Efter att vi insett att hotellet har tillgång till både tennis och badminton var vi inte långsamma på att boka en bana och lira ett par timmar. Sjukt kul trots att det var år sedan jag spelade sist, dessvärre ser jag och Charlie nog bättre ut än vad vi egentligen va, förhoppningsvis […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-01 18:25  |  Lästid: 2 minuter

 

   
    
 Efter att vi insett att hotellet har tillgång till både tennis och badminton var vi inte långsamma på att boka en bana och lira ett par timmar. Sjukt kul trots att det var år sedan jag spelade sist, dessvärre ser jag och Charlie nog bättre ut än vad vi egentligen va, förhoppningsvis lurade vi någon. Efter tennisen blev det spa och massage i ett par timmar, innan vi firade av det nya året med en riktigt pangmiddag och en helt natts festande i Sanya, riktigt drömstart på det nya året! 

Dela på Facebook
Tweeta