Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

THUESDAY 4/1

     Efter ett antal sämre dagar vädermässigt passade vi ytterligare en gång på att besöka hotellets fantastiska spaanläggning. Däremellan försökte vi oss på någon form av meditation, som varade dryga 10 minuter innan vi allihopa blev alldeles för rastlösa. Aktiviteter finns det gott om på hotellet och under dessa dagar har både tennis, badminton och […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-05 19:10  |  Lästid: < 1 minuter

   
 Efter ett antal sämre dagar vädermässigt passade vi ytterligare en gång på att besöka hotellets fantastiska spaanläggning. Däremellan försökte vi oss på någon form av meditation, som varade dryga 10 minuter innan vi allihopa blev alldeles för rastlösa. Aktiviteter finns det gott om på hotellet och under dessa dagar har både tennis, badminton och pingis hunnits med, ofrivillig hälsoresa här kommer vi! 

Dela på Facebook
Tweeta