Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

LAST DAYS IN CHINA & SANYA

                    En vecka av samester i det udda resmålet Sanya i Kina med mina två bästa vänner Charlie och Daniel börjar lida mot sitt slut. Vi tyckte det var tråkigt och bestämde oss för att spontant utöka semestern med ytterligare nio dagar och nästa destination blir Filippinnerna. Vi beger oss mot ön […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-08 04:00  |  Lästid: 2 minuter

   
    
    
    
 En vecka av samester i det udda resmålet Sanya i Kina med mina två bästa vänner Charlie och Daniel börjar lida mot sitt slut. Vi tyckte det var tråkigt och bestämde oss för att spontant utöka semestern med ytterligare nio dagar och nästa destination blir Filippinnerna. Vi beger oss mot ön Bohol för att försöka hinna med så mycket så möjligt under dessa intensiva dagar. Nu väntar först 24 timmars resande vilket jag ser väldigt lite fram emot! Håll i er så uppdaterar jag er snart från Filippinerna! 

Dela på Facebook
Tweeta