Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FIRST NIGHT IN THE PHILIPPINES

        Äntligen framme i Philippinerna och trots att resan hit innebar tre byten med flyg, ex antal timmar på olika flygplatser samt en 3 timmar lång båttur känns det värt mödan redan efter första kvällen utan att sätt solen mer än i solnedgång. Imorgon väntar första dagen på stranden och oj vad man sätt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-11 13:20  |  Lästid: < 1 minuter

   
   
Äntligen framme i Philippinerna och trots att resan hit innebar tre byten med flyg, ex antal timmar på olika flygplatser samt en 3 timmar lång båttur känns det värt mödan redan efter första kvällen utan att sätt solen mer än i solnedgång. Imorgon väntar första dagen på stranden och oj vad man sätt fram emot det, stränderna och vattnet här verkar helt fantastiskt!  

Dela på Facebook
Tweeta