Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BOHOL – DUMALUAN BEACH

              Det här är nog så nära paradiset man kan komma, den uppnår i alla fall bilden av det i mitt huvud, kritvita stränder och sagolikt ljusblått vatten precis vad vårt mål med resan var. Inte haft några som helst problem med att stämpla ut och flytta hit, känns hittills väldigt bekymmerslöst här. […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-12 08:20  |  Lästid: 2 minuter

   
  
    
 

Det här är nog så nära paradiset man kan komma, den uppnår i alla fall bilden av det i mitt huvud, kritvita stränder och sagolikt ljusblått vatten precis vad vårt mål med resan var. Inte haft några som helst problem med att stämpla ut och flytta hit, känns hittills väldigt bekymmerslöst här. Vi bor precis intill denna magiska strand och droppar ner till stranden på cirka 30 sekunder, och då går man extremt långsamt. Maten och framförallt människorna här är helt fantastiska, super vänliga och oerhört duktiga på engelska i jämförelse med Kina. Här ska det nog inte bli några problem att spendera ytterligare en vecka innan det är dags för hemfärd! 

Dela på Facebook
Tweeta

BOHOL – DUMALUAN BEACH

              Det här är nog så nära paradiset man kan komma, den uppnår i alla fall bilden av det i mitt huvud, kritvita stränder och sagolikt ljusblått vatten precis vad vårt mål med resan var. Inte haft några som helst problem med att stämpla ut och flytta hit, känns hittills väldigt bekymmerslöst här. […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-12 08:20  |  Lästid: 2 minuter

   
  
    
 

Det här är nog så nära paradiset man kan komma, den uppnår i alla fall bilden av det i mitt huvud, kritvita stränder och sagolikt ljusblått vatten precis vad vårt mål med resan var. Inte haft några som helst problem med att stämpla ut och flytta hit, känns hittills väldigt bekymmerslöst här. Vi bor precis intill denna magiska strand och droppar ner till stranden på cirka 30 sekunder, och då går man extremt långsamt. Maten och framförallt människorna här är helt fantastiska, super vänliga och oerhört duktiga på engelska i jämförelse med Kina. Här ska det nog inte bli några problem att spendera ytterligare en vecka innan det är dags för hemfärd! 

Dela på Facebook
Tweeta