Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BOHOL – DUMALUAN BEACH

              Det här är nog så nära paradiset man kan komma, den uppnår i alla fall bilden av det i mitt huvud, kritvita stränder och sagolikt ljusblått vatten precis vad vårt mål med resan var. Inte haft några som helst problem med att stämpla ut och flytta hit, känns hittills väldigt bekymmerslöst här. […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-12 08:20  |  Lästid: 2 minuter
Dela på Facebook
Tweeta

BOHOL – DUMALUAN BEACH

              Det här är nog så nära paradiset man kan komma, den uppnår i alla fall bilden av det i mitt huvud, kritvita stränder och sagolikt ljusblått vatten precis vad vårt mål med resan var. Inte haft några som helst problem med att stämpla ut och flytta hit, känns hittills väldigt bekymmerslöst här. […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-12 08:20  |  Lästid: 2 minuter
Dela på Facebook
Tweeta