Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SMART & LEDIGT

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL   Älskar att mixa välklädda med avslappnade plagg, det ger ett både medvetet och och stilsäkert intryck. Här i en blå dubbelknäppt uddakavaj tillsammans med mörkgrå flanellbyxor som matchas med en klassisk grå Jersey och sneakers. Att komponera in färg förhöjer alltid helhetsintrycket så varför inte passa på […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-18 12:08  |  Lästid: < 1 minuter

//

+ follow Philip Conradsson  \ APPRL

 

Älskar att mixa välklädda med avslappnade plagg, det ger ett både medvetet och och stilsäkert intryck. Här i en blå dubbelknäppt uddakavaj tillsammans med mörkgrå flanellbyxor som matchas med en klassisk grå Jersey och sneakers. Att komponera in färg förhöjer alltid helhetsintrycket så varför inte passa på att våga en scarf, näsduk eller slips i en starkare kulör. Moget och genomtänkt!

Dela på Facebook
Tweeta

SMART & LEDIGT

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL   Älskar att mixa välklädda med avslappnade plagg, det ger ett både medvetet och och stilsäkert intryck. Här i en blå dubbelknäppt uddakavaj tillsammans med mörkgrå flanellbyxor som matchas med en klassisk grå Jersey och sneakers. Att komponera in färg förhöjer alltid helhetsintrycket så varför inte passa på […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-18 12:08  |  Lästid: < 1 minuter

//

+ follow Philip Conradsson  \ APPRL

 

Älskar att mixa välklädda med avslappnade plagg, det ger ett både medvetet och och stilsäkert intryck. Här i en blå dubbelknäppt uddakavaj tillsammans med mörkgrå flanellbyxor som matchas med en klassisk grå Jersey och sneakers. Att komponera in färg förhöjer alltid helhetsintrycket så varför inte passa på att våga en scarf, näsduk eller slips i en starkare kulör. Moget och genomtänkt!

Dela på Facebook
Tweeta