Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

RALPH LAUREN PURPLE LABEL PRESENTATION AW16

Ralph Lauren visade i förra veckan upp sin höst och vinterkollektion Purple Lapel som presenterar varumärkets spjutspetslinje när det kommer till konfektion och ytterplagg. Jag fastade verkligen för de beigea och bruna inslagen i sherling jackan, pälsrocken och mockajackan, ljusa toner för höst och vintern är verkligen oerhört smakfullt. Den just nu största manliga modellen […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-19 17:55  |  Lästid: < 1 minuter


Ralph Lauren visade i förra veckan upp sin höst och vinterkollektion Purple Lapel som presenterar varumärkets spjutspetslinje när det kommer till konfektion och ytterplagg. Jag fastade verkligen för de beigea och bruna inslagen i sherling jackan, pälsrocken och mockajackan, ljusa toner för höst och vintern är verkligen oerhört smakfullt. Den just nu största manliga modellen Lucky Blue Smith stog givetvis i centrum och visade vägen i sin pälsrock, mycket imponerande kollektion.

Dela på Facebook
Tweeta