Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FAVORITER FRÅN PITTI UOMO 89

 Under förra veckan gick Pitti Uomo 89 av stapeln och det bjöds som vanligt på mycket sartorialt ögongodis. Ljusgrått och vitt var två starka kulörer under mässan som fastnade i min personlig bildbank. I år blev det för egen del semester i stället för mässan, men till nästa upplaga ska jag verkligen försöka åka, ett […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-20 17:49  |  Lästid: < 1 minuter


 Under förra veckan gick Pitti Uomo 89 av stapeln och det bjöds som vanligt på mycket sartorialt ögongodis. Ljusgrått och vitt var två starka kulörer under mässan som fastnade i min personlig bildbank. I år blev det för egen del semester i stället för mässan, men till nästa upplaga ska jag verkligen försöka åka, ett åt sedan sist vilket absolut är allt för länge!

Dela på Facebook
Tweeta