Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄSTA KÖPET JUST NU

Var inte helt fantastiskt att komma hem till istid i Sverige efter dryga tre veckor semester i Filippinerna där termometern stod på cirka 33 grader dagligen. Innebörden av en rejäl dunjacka var behövd och efter att inte hittat något varmt och passande i garderoben klickade jag hem denna perfekta vinterjackan från Boomerang. Den mörkgråa färgen […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-21 18:46  |  Lästid: < 1 minuter

Var inte helt fantastiskt att komma hem till istid i Sverige efter dryga tre veckor semester i Filippinerna där termometern stod på cirka 33 grader dagligen. Innebörden av en rejäl dunjacka var behövd och efter att inte hittat något varmt och passande i garderoben klickade jag hem denna perfekta vinterjackan från Boomerang. Den mörkgråa färgen passar i alla sammanhang och ett sportigare och mer passande alternativ för det stundande klimatet. Är det någon gång man ska passa på att köpa jacka är det nu i rea-tider.

Ni hittar jackan här.

Dela på Facebook
Tweeta