Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

NN07 SPRING/SUMMER 2016

      NN07 går i mina ögon varje säsong från klarhet till klarhet i sitt uttryck och stilbildning. Märket startade så sent som 2007 levererar högkvalitativa plagg som känns extremt välgjorda och alltid med någon form av tvist i sitt uttryck. Baskollektion i dess chinos, T-shirts och skjortor utgör stommen i varje kollektion och är […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-26 11:50  |  Lästid: < 1 minuter


  

  
NN07 går i mina ögon varje säsong från klarhet till klarhet i sitt uttryck och stilbildning. Märket startade så sent som 2007 levererar högkvalitativa plagg som känns extremt välgjorda och alltid med någon form av tvist i sitt uttryck. Baskollektion i dess chinos, T-shirts och skjortor utgör stommen i varje kollektion och är tidlösa med målet att åldras med värdighet under bärandet.  Inspirationen kommer från den franska rivieran och definieras av en blandning mellan sport och mode. Valet av färger går i inslag av helvit till kit och khaki, stylingen kombinerasportklassiker med moderna skräddade plagg och bilderna är plåtade på gatorna i Cannes, Nice och Monaco.

Dela på Facebook
Tweeta