Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

VISIT AT SAMAN AMEL

   Rock: Montecore Byxor: Hackett Skor: Morris Scarf: Paul & Friends Glasögon: Moscot Var i förra veckan och besökte min härliga vän Saman som driver sin egna made-to-measure service i sin atelier på Komendörsgatan i Stockholm. Denna gång var det dags att spana in vad våren hade att erbjuda och eftersom leveranstiden är på dryga […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-26 16:00  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta

VISIT AT SAMAN AMEL

   Rock: Montecore Byxor: Hackett Skor: Morris Scarf: Paul & Friends Glasögon: Moscot Var i förra veckan och besökte min härliga vän Saman som driver sin egna made-to-measure service i sin atelier på Komendörsgatan i Stockholm. Denna gång var det dags att spana in vad våren hade att erbjuda och eftersom leveranstiden är på dryga […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-26 16:00  |  Lästid: < 1 minuter
Dela på Facebook
Tweeta