Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

VISIT AT SAMAN AMEL

   Rock: Montecore Byxor: Hackett Skor: Morris Scarf: Paul & Friends Glasögon: Moscot Var i förra veckan och besökte min härliga vän Saman som driver sin egna made-to-measure service i sin atelier på Komendörsgatan i Stockholm. Denna gång var det dags att spana in vad våren hade att erbjuda och eftersom leveranstiden är på dryga […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-26 16:00  |  Lästid: < 1 minuter

  

Rock: Montecore Byxor: Hackett Skor: Morris Scarf: Paul & Friends Glasögon: Moscot

Var i förra veckan och besökte min härliga vän Saman som driver sin egna made-to-measure service i sin atelier på Komendörsgatan i Stockholm. Denna gång var det dags att spana in vad våren hade att erbjuda och eftersom leveranstiden är på dryga sex veckor vill jag alltid vara ute i god tid. Det som främst ligger görningen är byxor, en kavaj och eventuellt en tunnare vårrock, valen är inte helt bestämda ännu men återkommer givetvis när plaggen är färdigställda. 

Dela på Facebook
Tweeta

VISIT AT SAMAN AMEL

   Rock: Montecore Byxor: Hackett Skor: Morris Scarf: Paul & Friends Glasögon: Moscot Var i förra veckan och besökte min härliga vän Saman som driver sin egna made-to-measure service i sin atelier på Komendörsgatan i Stockholm. Denna gång var det dags att spana in vad våren hade att erbjuda och eftersom leveranstiden är på dryga […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-26 16:00  |  Lästid: < 1 minuter

  

Rock: Montecore Byxor: Hackett Skor: Morris Scarf: Paul & Friends Glasögon: Moscot

Var i förra veckan och besökte min härliga vän Saman som driver sin egna made-to-measure service i sin atelier på Komendörsgatan i Stockholm. Denna gång var det dags att spana in vad våren hade att erbjuda och eftersom leveranstiden är på dryga sex veckor vill jag alltid vara ute i god tid. Det som främst ligger görningen är byxor, en kavaj och eventuellt en tunnare vårrock, valen är inte helt bestämda ännu men återkommer givetvis när plaggen är färdigställda. 

Dela på Facebook
Tweeta