Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SPORTIG VÅRLOOK

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Här är ett exempel på hur du matchar vårens bästa investering, mockajackan. Ett ytterst tidlöst plagg som kommer bli favoriten i garderoben för varje ny säsong. Kombinera med ett par krämvita byxor, skjorta, pullover och ett par klassiska sneakers. Våren hittills inte känts så nära som den gör […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-27 17:15  |  Lästid: < 1 minuter

//

Här är ett exempel på hur du matchar vårens bästa investering, mockajackan. Ett ytterst tidlöst plagg som kommer bli favoriten i garderoben för varje ny säsong. Kombinera med ett par krämvita byxor, skjorta, pullover och ett par klassiska sneakers. Våren hittills inte känts så nära som den gör just nu!

Dela på Facebook
Tweeta