Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FAVORITES FROM HERMES AW/16 RUN AWAY SHOW

       Förra helgen presenterades Hermes Ready-to-Wear kollektion som visar upp en rad spännande färgkonstellationerna och kontraster tillsammans med en inspirerande variation av avslappnade och mer klädda plagg. Jag fastnade framförallt för ytterplaggen i både de dubbelknäppta rockarna men även de korta sportiga jackorna i mocka och bomull. Kul att se färger som vanligtvis kopplas […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-28 16:20  |  Lästid: < 1 minuter

   
  
Förra helgen presenterades Hermes Ready-to-Wear kollektion som visar upp en rad spännande färgkonstellationerna och kontraster tillsammans med en inspirerande variation av avslappnade och mer klädda plagg. Jag fastnade framförallt för ytterplaggen i både de dubbelknäppta rockarna men även de korta sportiga jackorna i mocka och bomull. Kul att se färger som vanligtvis kopplas till vår även i en höstkollektion i de hallonrosa tröjorna eller den röda mockajackan. 

Dela på Facebook
Tweeta