Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

DINNER AT TRATTORIA MONTANARI

   Jag är ju såld på italiensk mat och provade igårkväll för första gången Trattoria Montanari på Grev Turegatan. Blev verkligen positivt överraskad då både maten, drycken och servicen var helt suverän. Jag käkade buffelmozzarella till förätt och en magisk tryffelpasta till huvudrätt, riktigt dröm torsdag med andra ord! 

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-01-29 18:12  |  Lästid: < 1 minuter

  
Jag är ju såld på italiensk mat och provade igårkväll för första gången Trattoria Montanari på Grev Turegatan. Blev verkligen positivt överraskad då både maten, drycken och servicen var helt suverän. Jag käkade buffelmozzarella till förätt och en magisk tryffelpasta till huvudrätt, riktigt dröm torsdag med andra ord! 

Dela på Facebook
Tweeta