Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STOCKHOLM FASHION WEEK ÄR IGÅNG

  Idag drar Stockholm Fashion week återigen igång vilket man ser fram emot varje år. Är mest spänd på Whyreds herrvisnig samtidigt som Björn Borg alltid brukar slå extra hårt på trumman under modeveckorna. Spännande inte minst! Missa inte heller att greppa en Metro idag där jag och mina kollegor pratar om vårens trender. 

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-01 15:54  |  Lästid: < 1 minuter

 
Idag drar Stockholm Fashion week återigen igång vilket man ser fram emot varje år. Är mest spänd på Whyreds herrvisnig samtidigt som Björn Borg alltid brukar slå extra hårt på trumman under modeveckorna. Spännande inte minst!

Missa inte heller att greppa en Metro idag där jag och mina kollegor pratar om vårens trender. 

Dela på Facebook
Tweeta