Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SATSA PÅ DENIM I VÅR

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Fantastiskt att äntligen kunna använda mer denim, förutom i jeans och skjortor givetvis. Här ses ett strålande exempel i en helt perfekt tvättad kavaj från Gant Rugger. Det fina är ju att denim bara blir bättre och bättre med tiden när det får slitas naturligt. Kombinera med ett […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-02 16:16  |  Lästid: < 1 minuter

//

Fantastiskt att äntligen kunna använda mer denim, förutom i jeans och skjortor givetvis. Här ses ett strålande exempel i en helt perfekt tvättad kavaj från Gant Rugger. Det fina är ju att denim bara blir bättre och bättre med tiden när det får slitas naturligt. Kombinera med ett par blå tunna Manchesterbyxor och vita rena sneakers. Accessoarerna som aldrig får förglömmas går i ton med kavajens härligt blåa tvätt i både scarf och solbrillornas glas.

Dela på Facebook
Tweeta