Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

WOOLRICH FALL/WINTER 16

   Woolrich presenterar för höst och vinter 2016 en sportig och lekfull kollektion som samtidigt känns väldigt sober och smakfull i dess val av färger. Vi ser mycket toner av marint men även olivgrönt och mörkgrått som binder ihop kollektionens olika delar på ett oerhört bra sätt. Mina favoriter är verkligen jackorna i den klassiska […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-04 16:32  |  Lästid: < 1 minuter


  

Woolrich presenterar för höst och vinter 2016 en sportig och lekfull kollektion som samtidigt känns väldigt sober och smakfull i dess val av färger. Vi ser mycket toner av marint men även olivgrönt och mörkgrått som binder ihop kollektionens olika delar på ett oerhört bra sätt. Mina favoriter är verkligen jackorna i den klassiska M65 modellen som kommer i olika utförande och färger.

Dela på Facebook
Tweeta

WOOLRICH FALL/WINTER 16

   Woolrich presenterar för höst och vinter 2016 en sportig och lekfull kollektion som samtidigt känns väldigt sober och smakfull i dess val av färger. Vi ser mycket toner av marint men även olivgrönt och mörkgrått som binder ihop kollektionens olika delar på ett oerhört bra sätt. Mina favoriter är verkligen jackorna i den klassiska […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-04 16:32  |  Lästid: < 1 minuter


  

Woolrich presenterar för höst och vinter 2016 en sportig och lekfull kollektion som samtidigt känns väldigt sober och smakfull i dess val av färger. Vi ser mycket toner av marint men även olivgrönt och mörkgrått som binder ihop kollektionens olika delar på ett oerhört bra sätt. Mina favoriter är verkligen jackorna i den klassiska M65 modellen som kommer i olika utförande och färger.

Dela på Facebook
Tweeta