Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

VÅRENS BÄSTA VÄN: REGNROCK FRÅN STUTTERHEIM

Man ser alltid fram emot våren och den första riktiga solen och dess värme, tyvärr ska det alltid regna en massa däremellan. Jag har blivit helt såld på den här regnrocken från Stutterheim i den perfekta beiga färgen. Stutterheim är ett svenskt företag som startade för dryga fem år sedan och gett den klassiska regnrocken […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-05 17:05  |  Lästid: < 1 minuter

Man ser alltid fram emot våren och den första riktiga solen och dess värme, tyvärr ska det alltid regna en massa däremellan. Jag har blivit helt såld på den här regnrocken från Stutterheim i den perfekta beiga färgen. Stutterheim är ett svenskt företag som startade för dryga fem år sedan och gett den klassiska regnrocken ett helt nytt ansikte med sitt moderna och tidlösa design. De senaste säsongerna har även utbudet av både modeller och färger ökat markant vilket gjort att det finns något för alla oavsett hur ens garderob ser ut från början.

Dela på Facebook
Tweeta