Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BEST DRESSED AT PITTI UOMO 89 BY ESQUIRE

    Under senaste Pitti Uomo valde den amerikanske herrtidningen Esquire att publicera ett unikt porträttgalleri med(enligt tidningen)de bäst klädda männen under modemässan. Ett mycket spännande, välgjort och inte minst annorlunda sätt att marknadsföra både tidning och de 34 noggrant utvalda herrarna, däribland den svenska chefredaktören för Manolo.se Andreas Weinås. Jag har valt ut mina åtta […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-09 09:00  |  Lästid: < 1 minuter


  

 Under senaste Pitti Uomo valde den amerikanske herrtidningen Esquire att publicera ett unikt porträttgalleri med(enligt tidningen)de bäst klädda männen under modemässan. Ett mycket spännande, välgjort och inte minst annorlunda sätt att marknadsföra både tidning och de 34 noggrant utvalda herrarna, däribland den svenska chefredaktören för Manolo.se Andreas Weinås. Jag har valt ut mina åtta favoriter och vi hittar både chefsdesigners, varumärkesagenter, butiksägare och redaktörer.

Dela på Facebook
Tweeta

BEST DRESSED AT PITTI UOMO 89 BY ESQUIRE

    Under senaste Pitti Uomo valde den amerikanske herrtidningen Esquire att publicera ett unikt porträttgalleri med(enligt tidningen)de bäst klädda männen under modemässan. Ett mycket spännande, välgjort och inte minst annorlunda sätt att marknadsföra både tidning och de 34 noggrant utvalda herrarna, däribland den svenska chefredaktören för Manolo.se Andreas Weinås. Jag har valt ut mina åtta […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-09 09:00  |  Lästid: < 1 minuter


  

 Under senaste Pitti Uomo valde den amerikanske herrtidningen Esquire att publicera ett unikt porträttgalleri med(enligt tidningen)de bäst klädda männen under modemässan. Ett mycket spännande, välgjort och inte minst annorlunda sätt att marknadsföra både tidning och de 34 noggrant utvalda herrarna, däribland den svenska chefredaktören för Manolo.se Andreas Weinås. Jag har valt ut mina åtta favoriter och vi hittar både chefsdesigners, varumärkesagenter, butiksägare och redaktörer.

Dela på Facebook
Tweeta