Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

LONDON CALLING

   Äntligen påväg till London igen, för första gången i år, sjukt kul! Denna gång är det framförallt jobb som gäller och jag möter upp min vän och kollega Martin som redan är på plats i London. Ikväll är vi inbjuda av konjakshuset Martell till en middag utöver det vanliga på det anrika hotellet Mondrian […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-10 19:55  |  Lästid: < 1 minuter

  

Äntligen påväg till London igen, för första gången i år, sjukt kul! Denna gång är det framförallt jobb som gäller och jag möter upp min vän och kollega Martin som redan är på plats i London. Ikväll är vi inbjuda av konjakshuset Martell till en middag utöver det vanliga på det anrika hotellet Mondrian Hotel som vi även spenderar natten på. Ser verkligen ser fram emot middagen och Martells konjak som verkligen i en klass för sig. 

Dela på Facebook
Tweeta