Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILIKON: GEORGE CORTINA

  George Cortina är superstylisten med tre decenniers erfarenhet i branschen och som jobbat med de absolut största varuhusen i världen såsom Gucci, Chanel och Calvin Klein. Den Miami födda stylisten har skapat sig ett av de mest eftertraktade namnen i modevärlden och även alltid inspirerat i sin egna klädstil. Han klär sig klassiskt men […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-10 10:15  |  Lästid: < 1 minuter

 
George Cortina är superstylisten med tre decenniers erfarenhet i branschen och som jobbat med de absolut största varuhusen i världen såsom Gucci, Chanel och Calvin Klein. Den Miami födda stylisten har skapat sig ett av de mest eftertraktade namnen i modevärlden och även alltid inspirerat i sin egna klädstil. Han klär sig klassiskt men alltid med en extraordinär tvist i snitt eller färgval.

Dela på Facebook
Tweeta