Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

MARTELL LA FRENCH TOUCH

Under förra veckan var jag och Martin inbjudna till ett exklusivt event tillsammans med konjakshuset Martell på Mondrian hotel i London. Martell som så sent som förra året firade hela 300 år lanserar nu en limiterad upplaga av La French Touch. Kvällen startade med en workshop där vi fick lära oss att blanda drinkar, därefter […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-15 13:43  |  Lästid: 2 minuter


Under förra veckan var jag och Martin inbjudna till ett exklusivt event tillsammans med konjakshuset Martell på Mondrian hotel i London. Martell som så sent som förra året firade hela 300 år lanserar nu en limiterad upplaga av La French Touch. Kvällen startade med en workshop där vi fick lära oss att blanda drinkar, därefter stod en brakmiddag serverad och kvällen avslutades på Wellington Members Club. Underbart att få ta del av denna välsmakande konjak på det absolut bästa möjliga sättet med en inramning utöver det vanliga i en helt sagolikt stad.

Dela på Facebook
Tweeta

MARTELL LA FRENCH TOUCH

Under förra veckan var jag och Martin inbjudna till ett exklusivt event tillsammans med konjakshuset Martell på Mondrian hotel i London. Martell som så sent som förra året firade hela 300 år lanserar nu en limiterad upplaga av La French Touch. Kvällen startade med en workshop där vi fick lära oss att blanda drinkar, därefter […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-15 13:43  |  Lästid: 2 minuter


Under förra veckan var jag och Martin inbjudna till ett exklusivt event tillsammans med konjakshuset Martell på Mondrian hotel i London. Martell som så sent som förra året firade hela 300 år lanserar nu en limiterad upplaga av La French Touch. Kvällen startade med en workshop där vi fick lära oss att blanda drinkar, därefter stod en brakmiddag serverad och kvällen avslutades på Wellington Members Club. Underbart att få ta del av denna välsmakande konjak på det absolut bästa möjliga sättet med en inramning utöver det vanliga i en helt sagolikt stad.

Dela på Facebook
Tweeta