Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

HÖRLURAR FRÅN JAYS

  Det har för mig tidigare varit oerhört svårt att hitta hörlurar som både levererar grymt ljud, är snygga och samtidigt har en bra komfort, äntligen har jag hittat Jays. Ljudupplevelsen är verkligen något extra och det absolut bästa jag hittills upplevt. Passa på att investera i ett par riktiga hörlurar, det är verkligen värt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-16 20:20  |  Lästid: < 1 minuter

 
Det har för mig tidigare varit oerhört svårt att hitta hörlurar som både levererar grymt ljud, är snygga och samtidigt har en bra komfort, äntligen har jag hittat Jays. Ljudupplevelsen är verkligen något extra och det absolut bästa jag hittills upplevt. Passa på att investera i ett par riktiga hörlurar, det är verkligen värt det! Februari ut får ni 10% rabatt genom att använda rabattkoden: METROPHILIP. Kör hårt hörni!

Dela på Facebook
Tweeta