Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STENSTRÖMS SPRING/SUMMER 2016

  Det svenska skjortmärket Stenströms levererar en färgsprakande vår med mönstrat, härliga linne och bomullskvaliteter och sköna inslag av pastell. Märket är ett av de mest anrika tillverkarna och har mer än 100 års historia och erfarenhet i bagaget. De senaste kollektionerna har utbudet verkligen exploderat och inte längre syns endast de klassiskt bomullsskjortorna utan även […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-16 16:00  |  Lästid: < 1 minuter

 

Det svenska skjortmärket Stenströms levererar en färgsprakande vår med mönstrat, härliga linne och bomullskvaliteter och sköna inslag av pastell. Märket är ett av de mest anrika tillverkarna och har mer än 100 års historia och erfarenhet i bagaget. De senaste kollektionerna har utbudet verkligen exploderat och inte längre syns endast de klassiskt bomullsskjortorna utan även en brett utbud av just kvalitéer såsom linne och denim, mönstrat och inte minst dess accessoarer i allt från scarfer, slipsar och näsdukar.

Dela på Facebook
Tweeta