Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄSTA KÖPET JUST NU: MOCKASKJORTAN

  Bästa köpet just nu är verkligen denna gråa mockaskjorta från J.Lindeberg. Under de senaste säsongerna har J.Lindeberg verkligen levererat hög kvalité och inte minst oerhört smakfull design i sina mockajackor(jag har själv en brun som jag bor i på vår och sommaren). Inför våren ser vi en helt ny modell med ett mer skjortlik […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-18 11:25  |  Lästid: < 1 minuter

 
Bästa köpet just nu är verkligen denna gråa mockaskjorta från J.Lindeberg. Under de senaste säsongerna har J.Lindeberg verkligen levererat hög kvalité och inte minst oerhört smakfull design i sina mockajackor(jag har själv en brun som jag bor i på vår och sommaren). Inför våren ser vi en helt ny modell med ett mer skjortlik uttryck som kan bära både som jacka men även som ett extra lager under rocken när temperaturen fortfarande håller sig runt nollan. Grymt snyggt och inte minst användbart och gångbart för många säsonger framöver!

Ni hittar mockaskjortan här.

Dela på Facebook
Tweeta