Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

HM – MODERN ESSENTIALS BY DAVID BECKHAM

  HM släpper ytterligare ett samarbete med världsstjärnan, föredetta fotbollsproffset och en av nutidens mest stilsäkra och eftertraktade män, David Beckham. David har sedan tidigare gjort en underklädekollektion för HM med vardagliga och klassiska plagg för varje mans garderob. Nu utökas sortimentet där nyckelplaggen och mina favoriter är canvasjackan, sweatshirten och den så kallade kostymjoggern, […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-19 12:56  |  Lästid: < 1 minuter

 

HM släpper ytterligare ett samarbete med världsstjärnan, föredetta fotbollsproffset och en av nutidens mest stilsäkra och eftertraktade män, David Beckham. David har sedan tidigare gjort en underklädekollektion för HM med vardagliga och klassiska plagg för varje mans garderob. Nu utökas sortimentet där nyckelplaggen och mina favoriter är canvasjackan, sweatshirten och den så kallade kostymjoggern, en dressad sweatpant med pressveck och gylf med dragkedja. Som alltid känns det väldigt genomtänkt och oerhört bärbart vilket för mig är ett av HM:s starkaste egenskaper när plagg och kollektioner presenteras.

Ni hittar hela kollektionen här.

 

Dela på Facebook
Tweeta