Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TON I TON FÖR VÅREN

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Som ni säkert vet är jag en enorm förespråkare för det klyschiga utrycket ”ton i ton”. Vilket kort och gått innebär att man matchar flera plagg i samma färgskala eller olika toner av samma färg. Grått är en färg som kan tyckas tråkig men absolut en av mina […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-19 16:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

Som ni säkert vet är jag en enorm förespråkare för det klyschiga utrycket ”ton i ton”. Vilket kort och gått innebär att man matchar flera plagg i samma färgskala eller olika toner av samma färg. Grått är en färg som kan tyckas tråkig men absolut en av mina favoriter just för att den kan kombineras till allt och självklart även i olika gråa toner utan att det skär sig. Här ser ni en underbart ofodrad kavaj från Circlo 1901 tillsammans med en par klassiskt gråa kostymbyxor och krispigt vita sneakers. Lyft looken med en kontrastfärg, i detta fall en skönt tvättad Jersey i olivgrönt. Klassikt med en modern tvist!

Kavaj: Circlo 1901 Byxa: Oscar Jacobsson Skjorta: Eton Skor: J.Lindeberg Väska: Herschel Solglasögon: Nividas Klocka: Triwa


Dela på Facebook
Tweeta