Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FAVORITER FRÅN HACKETT SS16

Hackett levererar verkligen en spännande vårkollektion med mycket ljusa toner, precis i min smak. Återigen har mockajackan en betydande roll och kommer verkligen bli ett av mina absoluta nyckelplagg för våren. Tunnstickade piquétröjor i ull såg vi mycket av redan förra våren vilket återkommer även denna säsong, perfekt att variera med både lång eller kort […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-24 00:00  |  Lästid: < 1 minuter


Hackett levererar verkligen en spännande vårkollektion med mycket ljusa toner, precis i min smak. Återigen har mockajackan en betydande roll och kommer verkligen bli ett av mina absoluta nyckelplagg för våren. Tunnstickade piquétröjor i ull såg vi mycket av redan förra våren vilket återkommer även denna säsong, perfekt att variera med både lång eller kort ärm både över bomullsskjortan eller med en tunn t-shirt under.

 

Dela på Facebook
Tweeta