Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

WHERE TO STAY IN BUDAPEST: KEMPINSKI

           Hade verkligen en helt fantastisk weekend i Budapest, perfekt resmål om behöver komma bort från vardagen ett par dagar och bara njuta av miljön, arkitekturen och maten. Vi bodde på ett helt grymt hotell, Kempinski, som är beläget mitt i centrala Budapest med gångavstånd till den bästa shoppingen, bästa restaurangerna och mysigaste barerna. […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-25 11:15  |  Lästid: 2 minuter

   

    
 

Hade verkligen en helt fantastisk weekend i Budapest, perfekt resmål om behöver komma bort från vardagen ett par dagar och bara njuta av miljön, arkitekturen och maten. Vi bodde på ett helt grymt hotell, Kempinski, som är beläget mitt i centrala Budapest med gångavstånd till den bästa shoppingen, bästa restaurangerna och mysigaste barerna. Servicen och gästvänligheten var verkligen bland det bästa jag upplevt samtidigt som rummen höll oerhört hög standard. Ett extra plus var att den omtalade restaurangkedjan Nobu som framförallt fått extremt stor uppmärksamhet i New York och Los Angeles är beläget i hotellet, där asiatisk fusionmat serveras av absolut högsta kvalité.

Dela på Facebook
Tweeta