Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BLÅ TONER

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Att mixa olika kvalitéer är ett oerhört enkelt sätt att förhöja en annars väldigt enkel och avskalad outfit. Här kombineras denim, merinoull och vattentät bomullsväv som ger flera olika dimensioner i uttrycket. Sammansatt med ett par bruna läderskor får du en mer uppklädd känsla till den mer avslappnade […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-26 16:26  |  Lästid: < 1 minuter

//

Att mixa olika kvalitéer är ett oerhört enkelt sätt att förhöja en annars väldigt enkel och avskalad outfit. Här kombineras denim, merinoull och vattentät bomullsväv som ger flera olika dimensioner i uttrycket. Sammansatt med ett par bruna läderskor får du en mer uppklädd känsla till den mer avslappnade jeansjackan. Perfekt för en tidig vårdag!

Dela på Facebook
Tweeta