Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

FÖDELSEDAGSFIRANDE

Hade en helt fantastiskt födelsedag i torsdags med nära och kära som avslutades med det här. Det blev äntligen premiäröppnade av min cognac från Martell som jag sparat till ett speciellt tillfälle, den har verkligen blivit min absoluta favorit. Underbart firande och ett perfekt sätt att runda av sagolik födelsedag med!

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-27 13:10  |  Lästid: < 1 minuter


Hade en helt fantastiskt födelsedag i torsdags med nära och kära som avslutades med det här. Det blev äntligen premiäröppnade av min cognac från Martell som jag sparat till ett speciellt tillfälle, den har verkligen blivit min absoluta favorit. Underbart firande och ett perfekt sätt att runda av sagolik födelsedag med!

Dela på Facebook
Tweeta