Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SEE YOU AT PUBLICO TONIGHT!

   Rock: Morris Heritage Byxor: Brothers Skor: Crockett & Jones Scarf: Ad56 Solglasögon: Ray Ban Ikväll är det återigen dags för mig och mina vänner Martin, Carro, Joanna och Daniel att inta Publico för att försöka styra årets hittills bästa fest. Förra gången lyckades vi få till en riktig pangkväll och vår förhoppning är givetvis […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-27 13:45  |  Lästid: < 1 minuter

  
Rock: Morris Heritage Byxor: Brothers Skor: Crockett & Jones Scarf: Ad56 Solglasögon: Ray Ban

Ikväll är det återigen dags för mig och mina vänner Martin, Carro, Joanna och Daniel att inta Publico för att försöka styra årets hittills bästa fest. Förra gången lyckades vi få till en riktig pangkväll och vår förhoppning är givetvis att toppa det ikväll! På med danskorna och partyhumöret och kom häng med oss ikväll på Publico från 23.00!

Dela på Facebook
Tweeta