Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

PÚBLICO – TIJUANA SPRING BREAK

              Vilken kväll det kan bli på Público när man samlar alla vänner under samma tak för en kväll. Vi började med födelsedagsmiddag för mig och min vän Daniel med en avsmakningsmeny på 6 rätter som verkligen var oerhört uppskattad. Eter det dukades det upp för beerpong innan det snabbt fylldes […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-02-29 09:10  |  Lästid: 2 minuter

 
  
  
  
  

Vilken kväll det kan bli på Público när man samlar alla vänner under samma tak för en kväll. Vi började med födelsedagsmiddag för mig och min vän Daniel med en avsmakningsmeny på 6 rätter som verkligen var oerhört uppskattad. Eter det dukades det upp för beerpong innan det snabbt fylldes på i lokalerna innan kvällen eskalerade. Tack alla som var på plats och förgyllde kvällen!

Dela på Facebook
Tweeta