Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BOMBERJACKA FÖR VÅREN

Ett plagg som har den perfekta mixen mellan sportigt och välklätt är bomberjackan som känns mer aktuellt än någonsin. Ett grym kontrast att ha över en kostym eller kavaj för att bryta av den ibland strikta och lite tråkiga känslan. Mina två favoriter hittade jag från J.Lindeberg i samma modell men två olika färger. Dödssnyggt […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-03-01 11:38  |  Lästid: < 1 minuter

Ett plagg som har den perfekta mixen mellan sportigt och välklätt är bomberjackan som känns mer aktuellt än någonsin. Ett grym kontrast att ha över en kostym eller kavaj för att bryta av den ibland strikta och lite tråkiga känslan. Mina två favoriter hittade jag från J.Lindeberg i samma modell men två olika färger. Dödssnyggt och stilsäkert!

Ni hittar jackorna här, bomberjacka – Grön & Blå.

Dela på Facebook
Tweeta