Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄST KLÄDDA PÅ OSCARSGALAN 2016

  Oscarsvinnaren Leonardo DiCaprio & Tom Hardy Eddie Redmayne & John Legend I söndagsnatt gick den årliga Oscarsgalan av stapeln, den 88:e i ordningen, där insatser inom film belönas. Leonardo DiCaprio fick äntligen sin Oscar efter ett antal snöpliga förluster tidigare år och glänste verkligen starkast på röda mattan. Tätt därefter hittade vi både medskådspelaren […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-03-02 14:17  |  Lästid: < 1 minuter

 
Oscarsvinnaren Leonardo DiCaprio & Tom Hardy

Eddie Redmayne & John Legend

I söndagsnatt gick den årliga Oscarsgalan av stapeln, den 88:e i ordningen, där insatser inom film belönas. Leonardo DiCaprio fick äntligen sin Oscar efter ett antal snöpliga förluster tidigare år och glänste verkligen starkast på röda mattan. Tätt därefter hittade vi både medskådspelaren Tom Hardy från filmen The Revenant, Eddie Redmayne och artisten John Legend.


Dela på Facebook
Tweeta