Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

4 STICKADE FAVORITER FÖR VÅREN

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Tröjor kan man verkligen aldrig få för mycket av och absolut inte i varierande blåa toner. Här har jag samlat en gäng favoriter från olika märken med samma känsla men med olika mönster och stickningar för våren. Har på senare tid börjat uppskatta att bära rundhalsad tröja ovanför skjorta igen istället för […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-03-03 14:32  |  Lästid: < 1 minuter

//

Tröjor kan man verkligen aldrig få för mycket av och absolut inte i varierande blåa toner. Här har jag samlat en gäng favoriter från olika märken med samma känsla men med olika mönster och stickningar för våren. Har på senare tid börjat uppskatta att bära rundhalsad tröja ovanför skjorta igen istället för att bära väst eller cardigan som det varit mycket av senaste tiden. Elegant och framförallt väldigt skönt!

Mango – Tommy Hilfiger – BOSSGant


Dela på Facebook
Tweeta