Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BARBERING WITH NLY MAN

     NLY MAN har tillsammans med Sharper of Sweden Barbershop gjort ett samarbete med det bästa av två världar, rakning och skäggtrimning tillsammans med kläder och mode. Båda delarna faller mig verkligen i smaken och tillsammans med modellerna Francisco Lachowski & Bernard Fouquet blev resultatet oerhört smakfullt och verkligen inspirerande. Ni kan läsa hela […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-03-08 13:30  |  Lästid: < 1 minuter

 
  
NLY MAN har tillsammans med Sharper of Sweden Barbershop gjort ett samarbete med det bästa av två världar, rakning och skäggtrimning tillsammans med kläder och mode. Båda delarna faller mig verkligen i smaken och tillsammans med modellerna Francisco Lachowski & Bernard Fouquet blev resultatet oerhört smakfullt och verkligen inspirerande. Ni kan läsa hela intervjun med barberaren och grundaren av Sharper of Sweden Homan Taghizadeh här.

Dela på Facebook
Tweeta