Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SUMMER BLUES

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Kavaj: Morris Heritage Byxor: NN07 Skjorta: Gant Rugger Skor: Buttero Väska: Mango Scarf: Filippa K Solglasögon: Ray Ban Bälte: Morris Min säsong för vita byxor, som för många ses som ett typiskt val för för vår och sommaren, har verkligen redan börjat. En slående kombo är att matcha […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-03-08 09:00  |  Lästid: < 1 minuter

//

Kavaj: Morris Heritage Byxor: NN07 Skjorta: Gant Rugger Skor: Buttero Väska: Mango Scarf: Filippa K Solglasögon: Ray Ban Bälte: Morris

Min säsong för vita byxor, som för många ses som ett typiskt val för för vår och sommaren, har verkligen redan börjat. En slående kombo är att matcha just vita byxor med en marinblå alternativt ljusare blå kavaj. Med de grundförutsättningarna är det faktiskt svårare att misslyckas än och lyckas i sitt val av skjorta, skor och accessoarer. Jag skulle föredra att dressa ner med ett par sneakers för en mer avslappnad helhetskänsla!


Dela på Facebook
Tweeta