Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BILDBOMB FRÅN HAMBURG

      En weekend i månaden är målsättningen enda fram till sommaren och i helgen bar det av till Hamburg. Vi bodde hos våra vänner Albin och Camilla som bott där sedan i slutet av förra sommaren då Albin sedan dess spelat fotboll för Hamburg SV i tyska högstaligan. Helgen bestod framförallt av turistande, bättre […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-03-09 15:05  |  Lästid: 2 minuter


  
  
En weekend i månaden är målsättningen enda fram till sommaren och i helgen bar det av till Hamburg. Vi bodde hos våra vänner Albin och Camilla som bott där sedan i slutet av förra sommaren då Albin sedan dess spelat fotboll för Hamburg SV i tyska högstaligan. Helgen bestod framförallt av turistande, bättre vinluncher, drömmiga middagar och givetvis fotbollsmatch på Volksparkstadion, Hamburgs hemmaarena. Staden var otroligt lik Stockholm i både arkitektur och närheten till vatten och sägs också vara den stad i Europa som påminner mest om Sveriges huvudstad. Kul att äntligen få uppleva Tyskland på riktigt där jag framförallt tidigare bara hunnit med att mellanlanda.

Dela på Facebook
Tweeta