Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BRUNT & BEIGT

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Beigt och brunt i olika toner kommer bli mina paradfärger för våren, gärna tillsammans med krämvita byxor och sneakers. Tänk på att inte kombinera två färger som inte är exakt samma ton utan i så fall istället hitta en ton som ger en större kontrast, likt kavaj och tröja gör i denna […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-03-11 16:07  |  Lästid: < 1 minuter

//

Beigt och brunt i olika toner kommer bli mina paradfärger för våren, gärna tillsammans med krämvita byxor och sneakers. Tänk på att inte kombinera två färger som inte är exakt samma ton utan i så fall istället hitta en ton som ger en större kontrast, likt kavaj och tröja gör i denna look. Väldigt vårigt och fräscht!

Kavaj: Aspesi Tröja: NN07 Byxor: Oscar Jacobsson Piqué: Orlebar Brown Sneakers: Adidias Väska: Nudie Jeans Klocka: Triwa Solglasögon: Ray Ban Näsduk: Etro


Dela på Facebook
Tweeta