Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SPORTIG MOCKAJACKA FÖR VÅREN

  Mockajackan Jonah från J.Lindebergs vår och sommarkollektion är verkligen något extra. Jackan som oftast ses i mer klassisk bomber eller bikermodell kommer nu i en ny tappning mer likt en jeansjacka i modellen. Perfekt att bära under en rock eller regnjacka om vädret inte tillåter annat. Annars bärs den absolut snyggast precis som den […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-03-14 18:45  |  Lästid: < 1 minuter

 
Mockajackan Jonah från J.Lindebergs vår och sommarkollektion är verkligen något extra. Jackan som oftast ses i mer klassisk bomber eller bikermodell kommer nu i en ny tappning mer likt en jeansjacka i modellen. Perfekt att bära under en rock eller regnjacka om vädret inte tillåter annat. Annars bärs den absolut snyggast precis som den är med en enfärgad t-shirt, tröja eller skjorta under.

Ni hittar jackan här.

Dela på Facebook
Tweeta