Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

TOM FORD – VÅR/SOMMAR 16

En av de absolut främsta tillverkarna när det kommer till konfektion både vad gäller kvalité och design är Tom Ford. Nyligen presenterades dess vår och sommarkollektion som visar upp en spännande bredd, med inslag av både läder, mönstrat och randigt. Fastnade verkligen för skinnjackan, ett plagg som jag själv använder ytterst sällan, men det kommer verkligen bli en framtida […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-03-15 15:42  |  Lästid: < 1 minuter


En av de absolut främsta tillverkarna när det kommer till konfektion både vad gäller kvalité och design är Tom Ford. Nyligen presenterades dess vår och sommarkollektion som visar upp en spännande bredd, med inslag av både läder, mönstrat och randigt. Fastnade verkligen för skinnjackan, ett plagg som jag själv använder ytterst sällan, men det kommer verkligen bli en framtida investering!

Dela på Facebook
Tweeta