Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

DRESSAT PÅ ETT AVSLAPPNAT SÄTT

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Marinblått är oavsett vad och när alltid ett säkert kort. Nyckelplagget i den här konstellationen är verkligen den stickade huvtröjan med dubbel dragkedja som bärs förutom under rock eller jacka även under en kavaj. Men sin funktion i den dubbla dragkedjan kan samma passform likt en cardigan eller […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-03-17 18:05  |  Lästid: < 1 minuter

//

Marinblått är oavsett vad och när alltid ett säkert kort. Nyckelplagget i den här konstellationen är verkligen den stickade huvtröjan med dubbel dragkedja som bärs förutom under rock eller jacka även under en kavaj. Men sin funktion i den dubbla dragkedjan kan samma passform likt en cardigan eller väst uppnås. Kombinerat med ett par olivgröna linnebyxor och en hög variant av en klassisk dubbel monk och hela sammansättningen blir lagom välklädd och användbart i många olika sammanhang.

Rock: Filippa K Huvtröja: Gant Rugger Skjorta: J.Lindeberg Byxor: Morris Heritage Skor: Crockett & Jones Scarf: Tiger of Sweden Bälte: Crockett & Jones Klocka: Manuel Bozzi Armband: Eton


Dela på Facebook
Tweeta