Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

STILIKON: JAMES DEAN

  James Deans nonchalanta och avslappnade stil har under många år inspirerat en stor massa. Även aspekten av att den välvårdade frisyren inte kan lägga sig på fel ställe är nästintill irriterande. Att få ett par raka jeans eller chinos tillsammans med en slappa piquétröjan och grovstickad tröja att se så elegant och snyggt ut […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-03-18 14:00  |  Lästid: < 1 minuter

 
James Deans nonchalanta och avslappnade stil har under många år inspirerat en stor massa. Även aspekten av att den välvårdade frisyren inte kan lägga sig på fel ställe är nästintill irriterande. Att få ett par raka jeans eller chinos tillsammans med en slappa piquétröjan och grovstickad tröja att se så elegant och snyggt ut är exceptionellt sällsynt och verkligen inspirerande. Hatten av!

Dela på Facebook
Tweeta