Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

RING JACKET – VÅR/SOMMAR 16

Ring jacket är ett japanskt märke som framförallt sålts på hemmaplan och ännu inte riktigt nått ut på ut den europeiska marknaden. Sedan en tid tillbaka finns en stor del av kollektion tillgängligt online på The Armoury, med sina egna butiker belägna i Hong Kong och New York. Stilbildningen är dressad med ett brett utbud […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-03-21 15:10  |  Lästid: < 1 minuter
Ring jacket är ett japanskt märke som framförallt sålts på hemmaplan och ännu inte riktigt nått ut på ut den europeiska marknaden. Sedan en tid tillbaka finns en stor del av kollektion tillgängligt online på The Armoury, med sina egna butiker belägna i Hong Kong och New York. Stilbildningen är dressad med ett brett utbud av kostymer och kavajer samtidigt som den sartoriala mixas upp med sportigare linnejackor, chinos och piquéskjortor.

Dela på Facebook
Tweeta