Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

4 MÅSTEN FÖR VÅREN

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Med ljusa byxor gör man aldrig bort sig när temperaturen som sakta börjar stiga sig uppåt. Jag föredrar verkligen att köra mycket chinos för just vår och sommaren i klassiska färger såsom beige och vitt. Kombinationsmöjligheterna är oändliga då det passar till i stort sätt allt oavsett om […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-03-22 12:20  |  Lästid: < 1 minuter

//

Med ljusa byxor gör man aldrig bort sig när temperaturen som sakta börjar stiga sig uppåt. Jag föredrar verkligen att köra mycket chinos för just vår och sommaren i klassiska färger såsom beige och vitt. Kombinationsmöjligheterna är oändliga då det passar till i stort sätt allt oavsett om man pratar färger upptill eller skor nertill. Satsa på minst två par, en vit och en beige så är du hemma för säsongen!

Ni hittar byxorna från vänster här – NN07, Hackett, Incotex, Hackett


Dela på Facebook
Tweeta

4 MÅSTEN FÖR VÅREN

// + follow Philip Conradsson  \ APPRL Med ljusa byxor gör man aldrig bort sig när temperaturen som sakta börjar stiga sig uppåt. Jag föredrar verkligen att köra mycket chinos för just vår och sommaren i klassiska färger såsom beige och vitt. Kombinationsmöjligheterna är oändliga då det passar till i stort sätt allt oavsett om […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-03-22 12:20  |  Lästid: < 1 minuter

//

Med ljusa byxor gör man aldrig bort sig när temperaturen som sakta börjar stiga sig uppåt. Jag föredrar verkligen att köra mycket chinos för just vår och sommaren i klassiska färger såsom beige och vitt. Kombinationsmöjligheterna är oändliga då det passar till i stort sätt allt oavsett om man pratar färger upptill eller skor nertill. Satsa på minst två par, en vit och en beige så är du hemma för säsongen!

Ni hittar byxorna från vänster här – NN07, Hackett, Incotex, Hackett


Dela på Facebook
Tweeta