Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

SNEAKERS FRÅN ANDREA ZORRI

  Något som verkligen exploderat på marknaden de senaste säsongerna är ”dressade sneakers” som går att bära i både formella och lediga sammanhang. Den italienska tillverkaren Andrea Zorri har verkligen slagit huvuden på spiken i i design, färg, form och kvalité. Med denna uppsättningen av sneakers hade jag inte burit något annat på fötterna. För […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-03-24 13:00  |  Lästid: < 1 minuter

 
Något som verkligen exploderat på marknaden de senaste säsongerna är ”dressade sneakers” som går att bära i både formella och lediga sammanhang. Den italienska tillverkaren Andrea Zorri har verkligen slagit huvuden på spiken i i design, färg, form och kvalité. Med denna uppsättningen av sneakers hade jag inte burit något annat på fötterna. För våren finns dojjorna tillgängliga i Stockholm hos Rose & Born.

Dela på Facebook
Tweeta