Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

BÄST PÅ INSTAGRAM: JCKLH

En av de personer jag hittar absolut mest inspiration av  just nu på instagram är Jcklh. På ett nästintill perfekt sätt mixar han plagg såsom jeans och chinos, som vi alla har i garderoben, med kavajer, jackor och cardigan i perfekta snitt, kvalitéer och färgkombinationer. Det absolut svåraste är att kombinera klassiska, neutrala och avslappnade […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-03-30 21:55  |  Lästid: < 1 minuter

En av de personer jag hittar absolut mest inspiration av  just nu på instagram är Jcklh. På ett nästintill perfekt sätt mixar han plagg såsom jeans och chinos, som vi alla har i garderoben, med kavajer, jackor och cardigan i perfekta snitt, kvalitéer och färgkombinationer. Det absolut svåraste är att kombinera klassiska, neutrala och avslappnade plagg och en då få det att se uppklätt och välvårdat ut.

Dela på Facebook
Tweeta