Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

NYA KRISPIGA SNEAKERS

Det finns inget bättre än nya krispiga vita sneakers för våren. Jag har sedan tidigare i stort sätt bott i ett par gråa sneakers från Reebok och hittade precis samma modell i vitt och blev helt överlycklig. Radical sports är en helt ny sneakersavdelning med ett otroligt brett utbud av de absolut största märkena där […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-03-31 16:17  |  Lästid: < 1 minuter


Det finns inget bättre än nya krispiga vita sneakers för våren. Jag har sedan tidigare i stort sätt bott i ett par gråa sneakers från Reebok och hittade precis samma modell i vitt och blev helt överlycklig. Radical sports är en helt ny sneakersavdelning med ett otroligt brett utbud av de absolut största märkena där jag bland annat hittade jag dessa godingar. Just nu har jag en tävling på min Instagram där ni har chansen att vinna ett presentkort till värde av 1000 kr att själva shoppa för, så in på min Instagram och tävla nu!

Dela på Facebook
Tweeta