Philip

Philip

Philip

En till King Sites webbplats

UPPSTICKAREN STÒFFA

  Stòffa är en uppstickare baserad i New York som speciserar sig på framförallt måttsydda jackor och byxor i sagolika tyger. Dess expertis ligger i mockajackorna som kommer i två modeller, en biker och en fieldjacket och i ett antal olika färgställningar. I slutet av förra året öppnade mina vänner på Saman Amel upp sin […]

Philip Conradsson  |  Publicerad 2016-03-31 15:25  |  Lästid: < 1 minuter

 
Stòffa är en uppstickare baserad i New York som speciserar sig på framförallt måttsydda jackor och byxor i sagolika tyger. Dess expertis ligger i mockajackorna som kommer i två modeller, en biker och en fieldjacket och i ett antal olika färgställningar. I slutet av förra året öppnade mina vänner på Saman Amel upp sin ateljé för en trunk show där det fanns möjlighet till att känna, klämma och givetvis köpa, jag ägnande mig då av de två förstnämnda vid det tillfället. Funderar stark och ångrar mig något att jag inte slog till!

Dela på Facebook
Tweeta